Divadelní abonentky – podzim 2021

Věříme,  že se život pomalu vrací do normálu, proto jsme si pro Vás připravili nové abonmá na podzim 2021. 

Systém ponecháme stejný, jako v předešlých letech. 

Výměna současných míst proběhne opět přímo v Multifunkčním centru v prvním patře u Lenky Linhartové (608 276 517) dne 10. června (čtvrtek) od 14 do 18 hodin. 
Ve čtvrtek 17. června  od 10 hodin uvolníme do prodeje neobnovené rezervace všem novým zájemcům. Prodej potrvá do úterý 29. června do 15 hodin. Abonentky budou v tomto termínu k vyzvednutí pouze v Turistickém informačním centru na Betlémě.

Od čtvrtka 1. července 2021 od 14 hodin se začnou prodávat vstupenky na jednotlivá představení.

Rekapitulace systému prodeje abonentek na podzim 2021
• 1. fáze - 10. června od 14 do 18 hodin  (abonentky pro stávající držitelé) - v tento čas si stávající držitelé abonentek mohou uplatnit své předkupní právo na svá místa v sále.
- Prodej v Multifunkčním centru Hlinsko
• 2. fáze - od 17. června  od 10 hodin do 29. června do 15 hodin (abonentky pro nové zájemce) - možnost zakoupení abonentek novým zájemcům. Neprodaná místa z první fáze budou uvolněna do prodeje. Možnost rezervace míst na rezervačním systému www.mfc-hlinsko.cz a poté možnost vyzvednutí abonentek pouze v Turistickém informačním centru.
• 3. fáze –  1. července 2021  od 14 hodin - spuštěn volný prodej vstupenek na jednotlivá představení.
Vstupenky bude možné zakoupit na pokladnách Informačního a Multifunkčního centra v Hlinsku, online platba kartou, bankovním převodem na www.mfc-hlinsko.cz.

Abonentka je přenosná – vaše sedadlo tedy nepropadne, ale můžete za sebe poslat svého známého. Cena jedné abonentky bude ve výši 1200 Kč do přízemí a 1200Kč na balkón.

Vstupné na jednotlivá představení bude v hodnotě 430 Kč.


Abonentka platí na 3 představení – V Paříži bych tě nečekala, tatínku, Přelet nad kukaččím hnízdem, Dokud nás milenky nerozdělí. 


V PAŘÍŽI BYCH TĚ NEČEKALA, TATÍNKU 

paříž 2.jpg

Agentura Harlekýn Praha 

Sobota 9. října od 19 hodin

Pařížská dobrodružství sympatického venkovana.

Režie: Jan Novák
Překlad: Jan Cimický
Úprava: Petr Nárožný
Scéna a kostýmy: Josef Jelínek
Technická spolupráce: Luboš Loubal, Aleš Hanzlíček
Kostymérky: Petra Dolanská, Helena Konarovská

Postavy a obsazení:
Maxim, provinční výběrčí přímých daní: Petr Nárožný
Cerise, společnice: Třešnička Jana Malá/Týna Průchová
Liliana, atraktivní sousedka: Jarmila Švehlová
Evženie, manželka ministra: Simona Postlerová/ Miroslava Pleštilová
Angelika, společnice: Anita Barbora Šťastná Petrová/Malvína Pachlová
Norbert, ambiciózní snoubenec: František Skopal/Martin Sochor
Viktor, záletný ministr: Jan Šťastný/Jan Čenský

Komedie Jeana Barbiera o pařížském dobrodružství sympatického venkovana ze Spáleného Poříčí nad Seinou nabízí dvě hodiny emocí a smíchu. V současné době nejznámější autor konverzačních komedií ve Francii je pokračovatelem tradice bulvárního divadla ve stylu Feydeaua a Labiche.
Starostlivý otec s podivem zjišťuje, že jeho milovaná dcera již nepracuje v pojišťovně, ale pohybuje se jako společnice ve světě velké politiky a obchodu, ve kterém se rázem ocitá i on. V tomto spletitém prostředí se tatínek rychle zorientuje, a když okouzlí manželku svého nejvyššího šéfa, zcela to změní jeho život, budoucnost dcery, a dokonce i složení vlády. Rozjede se uragán záměn a komických situací, které neberou konce.

140 minut (přestávka)

PŘELET NAD KUKAČČÍM HNÍZDEM

Přelet_představení3.jpg

Divadlo Radka Brzobohatého Praha

Pondělí 15. listopadu 2021 od 19 hodin

Aby se vyhnul vězení, zvolil psychiatrickou léčebnu. Ale možná udělal tu největší chybu svého života....

Režie: Lukáš Burian
Autor: Dale Wasserman
Překlad: Luděk Král
Hudba: Kuba Kubík
Kostýmy: Lucie Herejtová
Scéna: Miloš Škorpík

Hrají: Miroslav Hrabě / Lukáš Burian, Romana Goščíková / Anna Kulovaná, Petr Klimeš / Petr Halíček, Milan Enčev, Lukáš Malínek, Jindřich Žampa / Martin Šnajdr, Karel Hábl / Antonín Hardt, Alžběta Fišerová / Barbora Kepková, Michal Roneš, Marek Helma. 

Aby se vyhnul vězení, zvolil psychiatrickou léčebnu. Ale možná udělal tu největší chybu svého života… Strhující příběh o souboji mezi manipulativní zdravotní sestrou a jejím nedobrovolným pacientem.

Dramatizace stejnojmenného bestselleru Kena Keseyho posbírala spoustu cen, včetně ceny Newyorské kritiky a Tony Award, a hraje se s úspěchem po celém světě.

Slávu Přeletu nad kukaččím hnízdem pak dovršila filmová adaptace Miloše Formana, která získala pět Oscarů – nejlepší film, herec, herečka, režisér a scénář.

165 minut ( včetně přestávky)


DOKUD NÁS MILENKY NEROZDĚLÍ

dokud nás milenky.jpg

Pantheon production Praha

Úterý 14. prosince 2021 od 19 hodin

"S čím kdo zachází, s tím také schází."

Postavy a obsazení:
Francis: Vladimír Kratina
Rosalie: Veronika Freimanová
Diana, jejich dcera: Jana Bernášková
Milenky: Kateřina Lojdová
Tom: Luděk Nešleha

Režie: Michaela Doleželová
Kostýmy a scénografie: David Janošek

Překlad: Anežka Svobodová

Brilantní situační komedie plná zvratů a záměn o tom, kolik milenek je zapotřebí ke zkáze jednoho dlouholetého manželství.

Rosálie a Francis rekapitulují své dosavadní manželství a určitě by se shodli na tom, že jsou spolu šťastní, kdyby se právě neprovalilo, že Francis žije dvojí život.


Celá rodina se ocitá v komickém zmatku, Rosálie vrací odvetný úder, dceři se za podivných okolností hroutí manželství a další postavy celý děj ještě dál humorně zamotávají.

120 minut